Nagy László, az Újpest korábbi legendája, olimpiai bajnok labdarúgónk volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége.

– Este óta gondolkodom, hogy ennek a mérkőzésnek így mi értelme volt. Nem értem a kapitány döntését, nincs annyi nemzetközi szintű játékosunk, hogy egy ilyen csapatot kiállítsunk. Ez egy szedett-vedett csapat volt, nem szabad így felállítani a válogatottat, ezzel a közönséget nézi le. Rendben, hogy barátságos meccs, de akkor is futballt kell produkálni. Apránként kellene beépíteni a fiatal játékosokat, annak örülök, hogy Szoboszlait nem égette meg. Nagyon fegyelmezetlenek voltunk, nem zártunk vissza. Sokat birtokoltuk a labdát a saját térfelünkön és az ellenfél térfelének közepén, de tovább nem jutottunk. Nagyon szomorú, hogy így feladtunk egy mérkőzést.

Nagy László beszélt a pénteki Andorra elleni vb-selejtezőnkről is.

– Andorra ellen nem ez a csapat fog játszani, az biztos. A második félidőben mindenkit lehozott, hogy legyen energia a pénteki meccsre, még szerencse, hogy ennyivel megúsztuk. Négyen, öten lesznek ott Andorra ellen a tegnapi csapatból. Ezzel a kerettel is meg kell nyerni azt a mérkőzést. Megint jönnek a kifogások, hogy műfüvön játszunk, meg ezer méter magasan lesz a mérkőzés. Inkább a játékra kellene összpontosítani.