Kialakult Benczés Miklós, vezetőedző szakmai stábja, amelyben több korábbi magyar válogatott labdarúgó kapott helyet – írja a pfla.hu.

A klubhonlap beszámolója szerint a kapusokkal továbbra is Vezér Ádám foglalkozik, a megfelelő kondícióért egykori játékosuk, a korábbi 3-szoros magyar válogatott Polonkai Attila lesz a felelős. A 39 éves középpályás a mögöttünk hagyott szezonban egyszer lépett pályára az NB I-ben, majd a tavaszi fordulókban az NB II-es Csákvárt erősítette. A sporttudományi területet Dr. Csáki István fogja felügyelni.

Polonkai mellett a korábban a címeres mezt 79-szer magára öltő Vanczák Vilmos három svájci kupa-sikerrel büszkélkedve szintén befejezi játékos pályafutását, és a védők felkészítésében kap fontos szerepet.

Horváth Péter lesz Benczés Miklós másodedzője, a szakemberpáros már dolgozott együtt ebben a felállásban Felcsúton. Vincze Richárd a DVTK-tól érkezett az akadémiákra, az ellenfelek feltérképezésében és a tréningeken fog segédkezni. Az orvosi stábot Dr. Kovács László, Dr. Schandl Károly, Feszthammer Réka, Kiss István és Hajnal Imre alkotják.