A 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjében a magyar válogatott csoportellenfelének szövetségi kapitánya,  Ryan Giggs a The Guardiannek adott interjújában elemezte a márciusban kezdődő kvalifikáció esélyeit. Wales legjobbjai március 24-én Szlovákia ellen kezdik a sorozatot, Giggs szerint pedig fontos, hogy hogy már az első meccsen jó eredményt érjenek el.

Eredményes kezdésre van szükségünk a legnagyobb riválisunk ellen. Horvátország mögött ez a két válogatott küzd majd a második helyért – mondta a walesiek szövetségi kapitánya utalva arra, hogy nem a magyarokkal kell versenyezniük a második pozícióért.

A Manchester United korábbi világklasszisa hozzátette, a szlovákoknak új kapitányuk van, de sok tehetséges játékosuk is, elég csak Marek Hamsíkot említeni, aki a Serie A-s Napoliban Diego Maradona rekordjait döntötte meg.

Mint ismert, a magyar válogatott március 21-én Szlovákiába látogat a selejtező-sorozat első fordulójában, majd három nappal később Horvátországot fogadja. A Ryan Giggs vezette walesiek ellen először június 11-én néznek farkasszemet Gulácsiék.

EB2020: Itt lesz Budapesten a szurkolói zóna – két részből áll majd