Erwin Koeman: azonnal

Erwin Koemant örökölte elnökként, egy 1-6-os hollandiai vereség után. Csányi beiktatását követően két héttel a holland edző már ment is.

Egervári Sándor: a Hollandia elleni 1-8 után

A következő kapitány Egervári Sándor lett, aki hosszú bizalmat kapott tőle és az elnökségtől, több mint 3 évig vezethette a válogatottat, majd a hollandok elleni 1-8 után lemondott, amit el is fogadtak. Ha nem mondd le, alighanem akkor se lett volna maradása.

Pintér Attila: az első tétmeccs után

Egervárit Pintér követte, akinek 9 hónap jutott. Néhány felkészülési meccs és összetartás után Pintérnek az első tétmeccse után mennie kellett, hiszen vereséget szenvedtünk hazai pályán az észak-írektől. Akkor Csányi többeket is meghallgatott a döntés előtt, majd nem sokkal később bejelentette Pintér menesztését. Utódja, Dárdai Pál lett, aki átmeneti megbízás után nem maradhatott tartósan.

Bernd Storck: Feröert túlélte, Andorrát is?

Óriási bizalmat kapott Csányi Sándortól Dárdai távozása után, teljesen a saját képére formálta az MLSZ szakmai munkáját és a válogatott körüli dolgokat is. Közel két éve áll a nemzeti együttes élén is (egy sikeresen megvívott pótselejtezővel és Eb-szerepléssel), a Feröer elleni 0-0 nem rengette meg a pozícióját, és úgy tűnt, az sem különösebben, hogy meglehetősen korán elszálltak a vb-kijutási esélyeink (mármint a reálisak, matematikai nyilván maradt). A nagy kérdés most az, hogy az andorrai fiaskó beteszi-e a kaput Csányinál és az elnökségnél. Storck egyébként nem csak szövetségi kapitány, hanem sportigazgató is, az sem kizárt, hogy azt vizsgálja majd felül az MLSZ, hogy támogassa-e tovább a kettős szerepvállalást. Csányi és az elnökség azért is lehet most gondban, mert mindent Storck köré építettek a szövetségben, mindenhol az ő emberei vannak, a személyét érintő kérdések pedig sokakra hatással lennének szakmai és anyagi értelemben is, ami körültekintő döntést kíván.

Mivel Storck maga beszélt arról, hogy neki is felelősséget kell vállalnia a pénteki 1-0-s vereség miatt (sőt, szavai szerint az elsők között), így kíváncsiak voltunk, hogyan látják a jövőjét olvasóink. A Facebook-szavazás így áll jelenleg.