Mint ismert, a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező kapcsán rasszizmus miatt az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága visszaesőként szektorbezárással büntette a Magyar Labdarúgó Szövetséget, így 3000-rel kevesebb magyar szurkoló tud jegyet váltani a Wales elleni következő selejtezőre.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a szektorbezárással érintett D3 és D4 szektorokba szóló bérleteket ki kell cserélni.

Az ide szóló bérletek tulajdonosai a D1 és D2 szektorokba kapnak 0 forintos jegyeket. A TEX Jegyiroda a cseréről minden vásárlót e-mailben értesít. Azok, akik online vásárolták meg a bérleteket, a vásárláskor használt e-mail címükre kapnak levelet, és jegyüket is erre a címre kapják meg. Aki jegyirodában vette bérletét, az jelentkezzen az mlsz@tex.hu e-mail címen, ahol pontosabb tájékoztatást kap, hogyan juthat jegyéhez – írja az mlsz.hu.

Az egy tranzakcióban vásárolt bérletek helyett egymás mellé szóló jegyeket kapnak a szurkolók. A bérletek jegyre való cseréjére a meccsnapig van lehetőség. Ezen túl a Jegyiroda a helyszínen is felállít csereállomást, ahol azok válthatják be bérleteiket a Wales elleni mérkőzésre, akik azt addig nem tették meg elektronikus úton. Az MLSZ javasolja, hogy akinek lehetősége van rá, e-mailben cserélje be bérletét, hogy a Groupama Arénánál ne alakuljon ki hosszú sor a találkozó előtt.