Csütörtökön 10.00 órakor indul a jegyárusítás az október 10-i horvát-magyar Európa-bajnoki selejtezőre, amelyet a mieink a horvát szövetség által kijelölt helyszínen, Splitben játszanak le a világbajnoki ezüstérmessel. A szurkolók szeptember 25-ig vásárolhatják meg a hivatalos meccsjegyekre váltható vouchereket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a TEX Bálnában és a Ticket Express partnerirodáiban.

A jegyár egységesen 6000 forint/darab, a voucherek névre szólók (a teljes név megadása mellett a születési hely és dátum, valamint a személyi igazolvány vagy útlevél száma is szükséges a vásárláshoz).

A voucherek beváltására október 1-8. között Budapesten a TEX Bálnában (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) nyílik lehetőség, míg a mérkőzés napján a találkozó helyszínén lehet becserélni hivatalos meccsjegyekre (a pontos spliti helyszínről a későbbiekben adunk tájékoztatást). Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai a vouchereken szerepelnek. A megvásárolt voucherek névátírására szeptember 25-ig van lehetőség – írja az mlsz.hu.