A Svájctól elszenvedett 5-2-es vereséget követően a drukkerek a Feröer elleni összecsapás első tíz percében némaságukkal demonstráltak.

Ezután szurkolásba kezdtek, ám a játékot látva hamar megjelentek a kritikus hangok. Már az első félidő vége felé felharsant a „k…a gyenge” és a „mi a f… van?” rigmus. Emellett Bernd Storck távozását is követelték a drukkerek, mikor rákezdtek az „Auf Wiedersehen”-ezésre.

Ezzel szemben a válogatott korábbi szövetségi kapitányát, Dárdai Pált többször is éltették. A szünetre is hangos füttyszó kísérte az öltözőbe a nemzeti csapatot.

Mivel Bernd Storck együttese igen sokáig nem tudta megszerezni a vezetést, így a hangulat is egyre paprikásabb lett. Bár Böde Dániel hajrában szerzett találatával megszereztük a győzelmet, ettől csak egy pillanatra lett jobb atmoszféra a Groupama Arénában.

A mérkőzést követően Dzsudzsák Balázs vezetésével a játékosok a szurkolók elé sétáltak. A megszokott rend ilyenkor, hogy a csapat megköszöni a biztatást, a drukkerek pedig a küzdést – sokszor eredménytől függetlenül. Ezután pedig együtt eléneklik a Himnuszt, ahogyan volt az a portugáloktól elszenvedett 1-0-s vereség után is.

Ezúttal azonban Dzsudzsákék hiába vártak erre, csak füttyszót kaptak. Majd amint megfordultak, azonnal felharsant ismét a „k…a gyenge” rigmus. A szurkolók egy kisebb csoportja egyébként így is elénekelte a Himnuszt, de tüntetőleg csak azt követően, hogy az összes magyar játékos elhagyta a pályát.