Szerdán, az Al Nasr csapatának otthonában folytatta szereplését az emírségekbeli élvonalban az Al Ittihad Kalba, azaz Dzsudzsák Balázs klubja. A magyar légiós az 1-1-re végződött találkozón nem lépett pályára és jópár hétig nem is fog: a liga menetrendje alapján ugyanis most (néhány hétvégi meccset követően) egészen március végéig szünetel a bajnokság, Dzsudzsák csapata például legközelebb

csak egy hónap múlva, március 29-én játszik újra tétmeccset, három mérkőzését is elhalasztották a következő fordulókból.

A sorozat az ázsiai Bajnokok Ligája és az Elnöki Kupa mérkőzései miatt szünetel majd – ezekben azonban a Kalba nem érintett.

Dzsudzsák így egyáltalán nem lesz játékban a közelgő Szlovákia (március 21., Nagyszombat) és Horvátország (március 24., Budapest) elleni Eb-selejtezőket megelőzően, ami nyilván nem jó hír a nemzeti csapat szemszögéből sem, hiszen a rutinos szélső nem csak alapember, de a válogatott csapatkapitánya is egyben.

Mint ismeretes, Dzsudzsák tavaly ősszel, Marco Rossi szövetségi kapitány döntésére kimaradt az akkori keretből, mivel sokáig csapat nélkül és játékos kívül volt,  így nem lehetett olyan formában, hogy válogatott lehessen. Miután a támadó aláírt a Kalbához szeptember közepén, ismét a kapitány látókörébe került, és Rossi meghívására november közepén, Észtország ellen újra – 162 nap után – pályára léphetett a nemzeti tizenegyben.