A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az esti, Oroszország elleni Nemzetek Ligája-csoportmeccsre. A “szurkolói kezdőcsapat” mintegy 3500 voks alapján készült el, szűk egy nap alatt érkezett ennyi szavazat.

Gulácsi Péter távollétében a Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes hatalmas fölénnyel, a voksok 97 százalékát bezsebelve végzett az élen Hegedüs Lajos (3%) előtt. A 3-5-2-es felállásban a három középső védő személye sem hozott meglepetést, szurkolóink a Willi Orbán (84%), Lang Ádám (40%), Szalai Attila (44%) triónak szavazott bizalmat.

A drukkerek a kezdőcsapatban látnák a jobb oldalon a Vidi honosított játékosát Loic Negót (58%), a másik szélen pedig Holender Filipet (70%) küldenék harcba. A középpálya közepén Nagy Ádám (71%), Sigér Dávid (46%) és Kalmár Zsolt (56%) kapta a legtöbb szavazatot, míg elöl Nikolics Nemanja (59%) mellé nem Szalai Ádám, hanem a szerbek ellen győztes gólt szerző Könyves Norbert (42%) lenne a legjobb választás a szurkolók szerint.

A válogatott Oroszország elleni kezdőcsapata a szurkolók szerint (3-5-2):

Dibusz – Orbán, Lang, Szalai – Nego, Nagy Á., Sigér, Kalmár, Holender – Nikolics, Könyves.