Mint ismeretes, a magyar válogatott Horvátország, valamint Wales, Szlovákia és Azerbajdzsán csapatával szerepel majd az E-csoportban a 2020-as Eb-selejtezők során.

A dublini esemény után a szövetségi kapitány, Marco Rossi már elmondta a véleményét a sorsolással kapcsolatban, de Csányi Sándor, az MLSZ elnöke ugyancsak a helyszínen figyelte a sorsolást, majd az mlsz.hu-nak így nyilatkozott:

– Magyarország és a magyar szurkolók mindenképpen nyertesei az Eb-nek, mert 2020-ban, az Európa-bajnokság egyik társrendezőjeként Budapest lesz a torna egyik helyszíne, és így a kontinens legjobb csapatai mérkőznek meg a magyar fővárosban.

Az MLSZ elnöke a csoportbeosztással kapcsolatban elmondta: három olyan csapat is van a csoportban, amely az elmúlt időszakban sikeresebben szerepelt, mint a magyar válogatott. Csányi Sándor külön kiemelte a vb-ezüstérmes horvátokat, és hozzátette: sokat elárul a walesiek erejéről, hogy elődöntősök voltak a legutóbbi Európa-bajnokságon, amelyen egyébként a szlovákok is a nyolcaddöntőig jutottak.