A Nemzetek Ligája rájátszásában először Szófiában, március 26-án, csütörtökön lép pályára Marco Rossi szövetségi kapitány csapata a nyári, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon való részvétel kiharcolásáért. Továbbjutás esetén pedig március 31-én a Románia-Izland párosítás győztesét fogadja a Puskás Arénában a magyar csapat.

A szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban, helyi idő szerint 21.45-kor kezdődő mérkőzésre, 2500 magyar szurkoló válthat belépőt – írja az mlsz.hu.

A csapattal tartó drukkerek ezúttal is névre szóló vouchereket vásárolhatnak (teljes név, valamint születési hely és idő megadásával), egységesen 2000 forintért darabját. A voucherek – személyazonosság ellenőrzése után – a helyszínen válthatók jegyekre, ennek pontos menetéről és helyszínéről később ad tájékoztatást az MLSZ hivatalos oldala.

Az értékesítés február 21-én, pénteken, 10 órakor kezdődik a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve az InterTicket Kft. viszonteladói hálózat irodáiban. Egy tranzakció alkalmával hat voucher vásárolható. Ez alkalommal a Szurkolói Klub tagjaira is ugyanazok a vásárlási feltételek vonatkoznak, mint a többi jegyvásárlóra.

Marco Rossi szövetségi kapitány, a tervek szerint, március 16-án hirdeti ki a  válogatott keretét.