A csakfoci.hu négy választási lehetőséget adott meg a voksolóknak Storck sorsát illetően, és a legtöbben, mintegy 2700-an (több mint 67 százalék) amellett döntöttek, hogy a németnek mennie kell, le kellene mondania a nemzeti csapat kispadjáról, sőt, sportigazgatóként sem szabad folytatnia a munkát az MLSZ-nél.

Több mint 22 százalék szerint Storcknak maradnia kellene a posztján, de be kellene fejeznie azt a kísérletezést, amelyet a válogatott kerettel – részben kényszerből – végrehajtott az oroszok és az andorraiak elleni meccset megelőzően.

4,5 százalék szerint sportigazgatóként kellene csak maradnia, míg valamivel több, mint 3% gondolta úgy, hogy nincs min változtatnia, Storcknak kapitányként és sportigazgatóként is folytatnia kellene a megkezdett útját, míg a “maradvány-szavazatokat” leadók egyik lehetőség mellett sem voksoltak.

Mint ismeretes, az MLSZ vasárnap bejelentette, hogy Csányi Sándor kezdeményezésére a szövetség elnöksége a heti ülésén meghallgatja Storckot, és a beszámolója után az elnökség tárgyal a kialakult helyzetről.