I. félidő:

Míg az Újpest tulajdonképp a lehető legerősebb összeállításában lépett pályára Szegeden, Joan Carrillo viszont – alighanem a Ferencváros elleni hétvégi csúcsrangadóra is gondolva – több helyen is változtatott megszokottnak mondható kezdőcsapatán.

Bekerült például (először) az a 18 éves Nyári Patrik is, aki aztán az első játékrészben a Vidi egyik legjobbja volt, megbízhatóan és határozottan futballozott a fiatal középpályás.

A két csapat játéka viszont ezúttal sem volt kiemelkedő összességében, sőt, az első 45 perc igazán nagy helyzet (és kaput eltaláló lövés…) nélkül telt el, a kapusoknak inkább a fel- és beívelésekkel volt dolguk. Az egyik oldalon Funsho esett el magától nagy helyzetben, a “vendégkapunál” pedig Simon Krisztián adhatott volna gólpasszt Novothnynak, de rontott a szélső. Mint ahogy elpuskázta a játékrész legnagyobb lehetőségét Futács is, aki a 46. percben, 6 méterről a léc fölé ágyúzta Milanov pontos, a bal oldalról érkező labdáját.

II. félidő:

A második játékrész sem elsősorban a gólhelyzetekről szólt, de a 49. perc azért szolgáltatott e téren is témát. Egy felívelés és Milanov középre fejelt labdája után Heris luftot rúgott, Funsho éles szögből kapura terelte a játékszert, amit aztán Banai kiütött a gólvonalról. Vagy azon túlról.

Perdöntő bizonyítékot pedig az M4 Sport videója sem tud szolgáltatni.

Bent volt? Nem volt bent?

Bent volt❓ Nem volt bent❓ Az Újpest–Fehérvár kupanyolcaddöntőt vezető Karakó Ferenc szerint nem volt gól. És szerinted❓ 🇭🇺⚽️🤔

Közzétette: M4Sport – 2020. február 11., kedd


A folytatásban pedig sajnos megint nem a foci lett a főszereplő, sokkal inkább a sérülések. Milanovot például le is kellett cserélni, majd kis híján bajba is került Carrillo, hiszen miután mind a hátom lehetőségét kihasználta, Hangyát és Musliut is ápolni kellett. Végül mindketten folytatni tudták – Hangya egy jókora kötéssel a fején.

A hivatalosan 1751 helyszínen lévő néző közül páran már a “Hajrá, Szeged” buzdítást is bedobták, de gólt ez sem eredményezett, hiába lépett pályára például Nikolics Nemanja is, majd volt egy meccslabdának tűnő helyzete az Újpestnek a 90. percben.

Onovo luftja a Fehérvár ellen

„Hát ez meg megint mi volt? Hát nem a játékosnak kell a kapuba mennie, hanem a labdának. (…) És bekerül a jobb alsó sarokba Onovo” – reagált Hajdú B. István az Újpest kihagyott ziccerére a Fehérvár elleni kupanyolcaddöntő végén. 🇭🇺⚽️😲Részletek és összefoglaló: http://bit.ly/2ShEgC0.

Közzétette: M4Sport – 2020. február 11., kedd


Így duplán is 0-0-ról indul majd a fehérvári Magyar Kupa-visszavágó a jövő héten.