Az Újpest 2-2 után, 11-esekkel 5-4-re legyőzte a Puskás Akadémiát a Magyar Kupa döntőjében.

Nebojsa Vignjevic (Újpest): – A végén nyertük meg ezt a döntőt. Keményen dolgoztunk, jól használtuk ki a helyzeteinket, de volt még több lehetőségünk is. Egyénileg jó képességűek a felcsútiak, de ma felülmúltuk őket, az a lényeg, hogy megnyertük a kupát.  Büszke vagyok mindenkire, köszönöm a családomnak, hogy mindenben segítettek. Az elmúlt 5 évben 25 évet öregedtem. (M4)

Pintér Attila (PAFC): – Mi és a játékosaink felemelt fejjel mehetünk haza. Mindent megtettünk a győzelemért, a 11-es már lutri. Jövő héten is le szeretnék ülni a padra, ezért nem szeretnék többet mondani. Mindenki nézze meg a második percet….(…) Bármennyire is nem tetszik ez sok embernek, de jobban megérdemeltük volna a győzelmet. Többet erről nem szeretnék mondani, mert lesz még meccs, és szeretnék ott ülni a kispadon. Köszönöm az egész csapatnak, azt amit megtettek ebben a sorozatban, megérdemelten jutottunk el idáig.

A játékosoknak elmondtam, hogy én anno úgy lettem Európa-bajnok, hogy a szovjetek vezettek, és mi fordítottunk. Most mi vezettünk, az ellenfél fordított, a 11-es párbaj ilyen lutri.

A gólok és a 11-es párbaj:

Puskás Akadémia-Újpest MK-döntő

A bajnokságban 3-ból 3-szor a felcsútiak nyertek, s most a Magyar Kupa-döntőben is vezetnek az Újpest ellen.

Közzétette: M4Sport – 2018. május 23.

 

Tizenegyespárbaj a Magyar kupa döntőjében

A Puskás Akadémia–Újpest (6–7) kupadöntő tizenegyespárbajában egyetlen védés elég volt a sikerhez – így dőlt el a trófea sorsa.

Közzétette: M4Sport – 2018. május 23.