Albertirsán találkozott kedden az NB II-es Cegléd és az NB I-es Diósgyőr, és végül egy nem túl magas színvonalú találkozón érvényesült a papírforma. A csapatok helyzetét a rossz minőségű talaj sem könnyítette meg egyébként.

A DVTK győztes találata a 26. percben született meg: Nono szabadrúgását követően nem tudtak tisztázni a védők, végül Ugrai elé került a labda, aki 11 méterről kilőtte a bal alsót (0-1).

A vendégek többet veszélyeztettek, de igazán nagy ziccert ők sem tudtak kialakítani, míg a Cegléd elsősorban távoli lövésekkel próbálkozott. A csereként beállt téli igazolás, Fülöp kis híján szögletből volt eredményes a második félidő közepén. Az eredmény azonban már nem változott, a DVTK idegenben megszerzett előnyből várhatja a visszavágót.

Ugrai gólja:


Ugyancsak idegenben került fórba az NB II-es Szolnok a másik ma találkozón, a Tisza-partiak az NB III-as Szentlőrincet győzték le 2-0-ra, így jó eséllyel ott lesznek majd a legjobb nyolc között a Magyar Kupában.

Cegléd – Diósgyőr 0-1 (Ugrai 26.)

DVTK: Antal – Eperjesi, Lipták, Jagodinskis, Nemes – Busai, Elek – Vela (Makrai, 79.), Nono (Daushvili, 67.), Ugrai (Fülöp I., 67.) – Szarka

Szentlőrinc – Szolnok 0-2  (Olasz D. 63., Tóth L. 78.)

Újabb külföldi csatár lehet a Lokié, így fizet Kádárért a Dinamo – az utolsó órák hazai átigazolási hírei itt!