Nem kellett sokat várni a mérkőzés első és egyetlen góljára, Lakatos István már a harmadik percben betalált Lőrinczy beadását követően (0-1). Kis híján érkezett az egyenlítés hét perccel később, Tóth került tiszta lövőhelyzetbe, de kísérlete mellészállt tizenhat méterről. A folytatásban Huszák duplázhatta volna meg csapata előnyét, remek helyről lőhetett szabadrúgást, ám 18 méterre a kaputól ő sem célzott pontosan.

A második játékrész kevesebb helyzetet hozott, a Soroksár ekkor is fölényben játszott és többnyire magabiztosan tartotta az előnyét. A hazaiak legnagyobb lehetősége a szünet után a 76. percben adódott, ekkor Bíró került helyzetbe a tizenegyespont közelében, de fölé lőtt. Pár percre rá Lőrinczy szabadrúgással veszélyeztetett, de nem tudta megtornáztatni Czirjéket, így maradt a 0-1, és 4-2-es összesítéssel a Soroksár jutott a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában.

A teljes mérkőzés

Tarr Andráshida – Soroksár 0-1 (Lakatos 2.)

Andráshida: Czirjék- Horváth, Tóth, Simonfalvi, Szegleti, Takács, Kalamár, Marsai, Bíró, Szabó, Nagy

Soroksár: Kovács- Molnár, Dvorschák, Valencsik, Bor- Lakatos (Gárdos 57.), Lőrinczy, Huszák (Gyömbér 65.), Derekas- Erdélyi, Pál (Kundrák 80.)