MOL Vidi FC – Taksony 3-0 (Huszti 26. és 42., Hadzic 32.)

Az első gólhelyzeteket a Vidi dolgozta ki, hiszen már a 10. percben előbb Hodzic 14 méterről a bal alsó mellé lőtt, majd hét perccel később Huszti beadását Futács fejelte a taksonyi kapus, Iváncsics kezébe. A 26. percben megtört a jég: Huszti 17 méteres szabadrúgása a bal felső sarokban landolt. (1-0).

Négy perccel később kétgólosra növelte előnyét a Vidi: Hadzic kényszerítőzött Juhásszal a vendégek kapujától 16 méterre, majd Hadzic jobbal gyönyörűen tekert a kapu bal sarkába (2-0). A 42. percben Huszti közeli, bal lábas lövésénél volt tehetetlen Iváncsics, így 3-0-ás Vidi előnnyel mentek pihenni a felek.

A fordulás után az 55. percben Hangya-Milanov-Futács összjáték után utóbbi lövésébe egy védő beleért, így szöglettel jöhettek a fehérváriak. A sarokrúgást követően Berecz kapáslövésébe Hodzic ért bele, és a labda a kapuban kötött ki, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. A hátralévő időben a vendégek is próbálkoztak Tóth György révén, azonban a taksonyi játékos fölé lőtt, ahogy egy szögletrúgás után Stopira fejese is veszélytelen volt, így maradt a 3-0-ás Vidi győzelem és a fehérváriak összesítésben 4-0-al jutottak a legjobb nyolc közé.

Honvéd – Tiszakécske 1-1 (Danilo 30.,  ill. Szabó 46.)

A Honvéd kezdte a mérkőzést aktívabban, de ez nagyobb gólhelyzetekben nem nyilvánult meg az első tizenöt perc elteltével. Fél óra elteltével megszerezte a vezetést a Honvéd: Kukoc adott be balról, de egy védőn megpattant a labda, majd a középen érkező Danilo 10 méterről a kapuba továbbította a labdát. A félidő lefújása előtt még Bamba növelhette volna a kispestiek előnyét, de ziccerben a jobb kapufa mellé lőtt.

A második játékrészben hamar egyenlítettek a tiszakécskeiek: Szabó lőtt kapura hat méterről a védők között és a labdája utat talált a kispestiek kapujába (1-1).

A folytatásban kiegyenlített játék folyt a pályán, majd cserék következtek. A 63. percben újra megszerezhette volna a vezetést a Honvéd: előbb Bamba, majd Gazdag lövése szállt a kapu fölé. A 77. percben alaposan ráijesztett a Tiszakécske a Honvédra, hiszen Szabó 8 méterről találta el a felső lécet, a lepattanó labda Horváth mögé érkezett. A következő percekben Kirchner és Kocsics is bevehette volna a kispestiek kapuját, de rendre célt tévesztettek, valamint a 90. percben Csáki hatalmas löketét Horváth kapta ki a bal felső sarokból, amivel maradt az 1-1-es döntetlen és 2-1-es összesítéssel a Honvéd jutott tovább a nyolc közé.

MK: Kettős győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé a Soroksár