– A koncentrációval és a kommunikációval lehet foglalkozni az ilyen meccseken, nyertünk és boldog vagyok – kezdte Bogdán Ádám az M4 Sportnak. – Fontos mérkőzések jönnek most futószalagon, mindenkire szükség van, remélem, be tudunk jutni a Bajnokok Ligájába. Dibusz Dénes pole pozícióban van, jól teljesít, ahogy az egész csapat. Az a feladatom, hogy segítsem őt és olyan teljesítményt nyújtsak, hogyha úgy adódik, át tudjam venni a helyét. Jól dolgozunk együtt és sikeres a csapat, ez a legfontosabb.

A hat gólból egyet vállalt az első fradista tétmérkőzésén pályára lépett 18 éves középpályás, Katona Bálint.

– Nagyjából olyan meccs volt, amilyenre számítottam. Nagyon szerettem volna gólt rúgni és bizonyítani a szakmai stábnak, úgy érzem, jól ment a játék – kezdte a Fradi harmadosztályban szereplő csapatát erősítő ifjú futballista a fradi.hu-nak. – A gólom előtt remek passzt kaptam Roko Baturinától, nagy boldogság volt, amikor a labda áthaladt a gólvonalon. A hangulatra sem lehet panasz, a mi szurkolóink szurkoltak, ahogy mindig, nagyon lelkesek voltak a hazai drukkerek is. Azért dolgozom, hogy a jövőben is kiérdemeljen a bizalmat és megkapjam a lehetőséget a felnőttcsapatnál.

Roko Baturina két gólt szerzett a kupameccsen.

– Megszereztem az első két gólomat a Fradiban és gólpasszokat is adtam. Szép győzelmet arattunk, kijött, hogy több osztálykülönbség van a két csapat között. Most már koncentrálhatunk a Bajnokok Ligájára, be kell jutnunk a csoportkörbe, ez az egyetlen kívánságom.

Tilos passzolni Hajnal Tamással: “Felzárkóztunk az európai középmezőnyhöz” – a Fradi megváltozott játékospolitikájáról, a BL-csoportkörről és Szoboszlairól