– Nagy ünneplés van Budafokon?

– Á, dehogy, szombaton fontos bajnokit játszunk, majd utána megünnepeljük a nagy sikert – kezdte Grúz Tamás a csakfoci.hu-nak. –  Bár, ahogy elnézem a társaimat egy páran még így két órával a meccs után is eksztázisban vannak. Azért is óriási dolog ez, mert a játékosaink többsége még NB II-es csapat ellen sem játszott soha…

– Miben múltátok felül a Videotont?

– Az első félidőben egyértelműen jobbak voltunk, sokat passzoltunk, szép támadásokat vezettünk, volt, hogy háromszögeztünk, eldugtuk a labdát, a Vidi játékosai csak néztek, egyre idegesebbek lettek. Sikerült egy gyors támadás után bepörgetnem a labdát a hosszúba, utána még magabiztosabban futballoztunk. Szünetig nem is volt helyzetük, éreztük, hogy meglehet a továbbjutás. A második félidőre behoztak három alapembert, ekkor nyomtak ugyan, de a góljukon kívül csak egy kapufájuk volt.

– Mennyit ér a Videoton kiverése? Kaptok külön prémiumot?

A meccs után bejött a tulaj, nagyon megdicsért minket és mondta, hogy ezért a produkcióért extra prémium jár, de az összeget még nem árulta el. A meccs előtt ez nem volt téma, talán azért, mert nincs ember a világon, aki hitt volna abban, hogy legyőzzük a Vidit.

 

– Kit szeretnétek kapni a nyolcaddöntőben?
Jó lenne egy kisebb csapatot, mivel a következő körtől már visszavágót is rendeznek, úgy pedig sokkal nehezebb kiejteni egy erősebb ellenfelet.

– A bajnokságban is jól szerepeltek, nem titkolt célotok a feljutás.

– Igen, mindenképp fel kell jutnunk az NB II-be, ezért is sajnáljuk nagyon, hogy a legutóbbi bajnokin kikaptunk a Szigetszentmiklós elleni rangadón, így már hat pont a hátrányunk. Prukner László vezetésével profi munka folyik a csapatnál, egyáltalán nem NB III-as edzéseink vannak, inkább NB I-esnek mondanám a szakmai munkát. Egy páran iskolába járnak, az egyik védőnk konditeremben dolgozik, de a többiek csak a focival foglalkoznak. Ez meglátszott a mai meccsen is…  

PRIVACSEK ANDRÁS

A meccs összefoglalója: