Továbbra is nyeretlen a szlovák bajnokság felsőházi rájátszásában a DAC, amely ezúttal a Zsolna vendégeként játszott 2-2-es döntetlent.

A dunaszerdahelyieknél először lépett pályára, rögtön kezdőként a Ferencvárostól kölcsönvett Szánthó Regő, aki a 34. percben kis híján kiosztott egy gólpasszt, de Krstovic mellé lőtte a ziccert. A DAC végül előnnyel vonulhatott szünetre Verlinden góljával, de a fordulás után gyorsan fordított a Zsolna és a 62. percben már 2-1 állt az eredményjelzőn.

A hajrára pályára lépett Hahn János is, míg Szánthónak 61 perc jutott. A DAC végül Moumou 90. percben lőtt bombagóljával szerzett egy pontot.

Joao Janeiro: – A nézők számára érdekes volt a találkozó. Az első és a második félidő is nagyon sok helyzetet hozott. Úgy érzem, nekünk volt több lehetőségünk, de nem tudtuk kihasználni azokat, majd jött a büntetés, és a hazaiak megfordították az állást. A végén azonban egy szép góllal egyenlítettünk. Az akaratért dicséret illeti a csapatot, jól alkalmazkodtunk a műfűhöz, egész héten gyakoroltunk, megérdemeltünk volna kicsivel több szerencsét. Az egy pont miatt van egy kissé keserédes kedvünk. (dac1904.sk/hu)