A Hertha-legenda, Dárdai Pál középső fia ebben a szezonban mindössze 12 tétmérkőzésen lépett pályára a fővárosi klub színeiben, ami a számos sérülésének volt köszönhető, amelyek végigkísérték a bekk szezonját – de mindezek mellett is egy kicsit mellőzött lett Berlinben a fiatal játékos.

Ez az új szezonban egy új munkaadóval megváltozhat: a német SportBild információi szerint a Bundesligában élénk érdeklődés mutatkozik Dárdai Márton iránt, akinek piaci értékét a Transfermarkt szerint 5 millió euróra becsüli.

Két “nagyágyú”, a Borussia Dortmund és a három magyart már most is foglalkoztató RB Leipzig mellett – a SportBild szerint – Dárdai a Wolfsburg, a Hoffenheim és az Eintracht Frankfurt kívánságlistáján is szerepelhet. tehát szinte csak olyan csapatoknál, amelyek a következő idényben kiléphetnek az európai kupaporondra.

A lap szerint már folynak tárgyalások egy esetleges átigazolásról; hogy konkrétan kivel és hogyan, azt egyelőre nem árulták el a cikkben. Az viszont biztos, hogy Dárdai szerződése Berlinben 2025-ig szól, így ki kellene vásárolni a kontraktusából.