Federico Cherubini, a Juventus sportigazgatója a Calcio Style nevű olasz portál szerint már felmérte, mivel járna Szoboszlai Dominik szerződtetése klubja számára.

A lap úgy tudja, az RB Leipzig 30-35 millió eurót kérne a 21 éves középpályásért, akinek négyéves szerződést ajánlana a torinói klub, évi 3 millió eurós fizetéssel.

A 2000-ben született Szoboszlai az olaszok szerint tökéletesen beleillene az új pénzügyi vonalon mozgó és átigazolási politikájában is fontosabb változásokat eszközőlő Juve terveibe, a torinóiak a nyártól ugyanis inkább a 25 év alatti fiatalok megvásárlását szorgalmaznák, akik nem is túl drágák és javarészt a teljesítményhez kötött bérezést ajánlanának fel nekik.

A Milan is képben lehet?

A portál ugyanakkor megjegyzi, hogy a Juventus mellett a Milan sem tett még le arról, hogy megszerezze a magyar középpályást. Szoboszlai már tavaly is szerepelt Paolo Maldini technikai igazgató listáján, amikor felmerült, hogy esetleg a német Ralf Rangnick lesz a lombardok vezetőedzője. Végül a tréner és a magyar légiós sem érkezett, de a portál szerint az elefántcsontparti Franck Kessié és a spanyol Brahim Diaz kalkulálható távozása miatt újra előtérbe kerülhet a nyáron a lipcsei játékos szerződtetése.

Nagy bejelentést tettek a válogatottból hiányzó Szalai Attila sérülése kapcsán – fotók