A hét közepén megírtuk, hogy a Fenerbahce-szurkolók körében egyre inkább felerősödtek a Sallai Roland szerződtetésével kapcsolatos pletykák, miután a magyar válogatott támadó bekövette az Instagramon a török csapatot és kommentelt is az egyik posztjához.

Ami akkor még közelebb állt a szurkolók vágyaihoz, mint a valósághoz, az könnyen lehet, hogy hamarosan mégis realitássá válhat, a CNN Türk ugyanis pénteken arról számolt be, hogy

a Fenerbahce felvette a kapcsolatot Sallai menedzserével és a Freiburggal is, hogy a magyar játékos megszerzéséről tárgyaljanak. A portál úgy értesült, hogy a Fener a szezon végéig kölcsönvenné a 30-szoros válogatott játékost, nyáron pedig vételi opcióval végleg leigazolhatja.

A CNN Türk hozzáteszi, a Szalai Attilát is foglalkoztató isztambuli klub ezzel egyidejűleg úgy döntött, hogy hajlandó megválni a 24-szeres válogatott Dimitriosz Pelkasztól, aki Sallaihoz hasonlóan a támadósor mindkét szélén és támadó középpályásként is bevethető, azaz a görög utódja lehet a magyar játékos.

“Schäfer abszolút képes lehet a Bundesligában érvényesülni” – már Dárdaihoz hasonlítják a németek