Mint ismert, Nagy Ádám, az angol másodosztályban (Championship) szereplő Bristol City magyar válogatott középpályása az orosz bajnokság második helyén álló CSZKA Moszkva látókörébe került. A 25 éves játékost képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonos-igazgatója, Kövesdi Viktor honlapunknak leszögezte, a magyar labdarúgó nem szeretne az orosz ligába igazolni.

Ádámnak jelenleg érvényes, hosszú távú szerződése van Bristolban. Ennek ellenére természetesen minden érdeklődést és megkeresést komolyan veszünk és mérlegelünk, de a közeljövő tervei között nem szerepel, hogy az orosz bajnokságba igazolna.

Nagy – aki 2019 nyarán igazolt az angolokhoz – hosszú hetek óta remek formában játszik mind klub-, mind válogatott szinten. Az utóbbi időben nyújtott teljesítménye rendkívül pozitív megítélést váltott ki a drukkerek reakciójából, akik a különböző szigetországi fórumokon aggodalommal reagáltak arra a hírre, miszerint az orosz együttes érdeklődik iránta.

A footballleagueworld.co.uk cikke kiemeli:

a 44-szeres magyar válogatott középpályás dinamizmusa és energiaszintje a pálya közepén nyújtott teljesítményén meglátszódik, rendre a csapat jó teljesítményével is párosul, ami az eredményekben is megmutatkozik.

Az esetleges csapatváltással kapcsolatban számos (angol) drukker úgy gondolja, hiba lenne elengedni a magyar légióst, néhányan már kampányt indítottak azért, hogy a Bristol City ne kövessen el hibát. Ezekből idézünk az alábbiakban.

Válogatás a szurkolói reakciókból:

Mondjátok meg az oroszoknak, hogy kopjanak le róla! Egyike a nagyon következetes játékosainknak!

Könyörgök, ne kövessétek el ezt a hibát!

A legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó játékosunk ebben az idényben, nem lehet elengedni!

Ne, ne gondolkozzatok Nagy Ádám eladásában!