Jobb kezdésről talán álmodni sem mert volna Mester Csaba, az osztrák másodosztályban szereplő Austria Wien II magyar támadója. A 18 éves csatár kezdőként kapott lehetőséget a Wacker Innsbruck elleni bajnokin, edzője bizalmát meghálálva góllal vette ki a részét a pontszerzéssel végződő mérkőzésen.

Mester a hajrában, 0-1-es állásnál a félpályáról kapott egy indítást, majd két védő szorításában fejjel maga elé tette a labdát, s még mielőtt utolérték volna, Knaller kapus mellett közelről a kapuba lőtt.

Mester 2018 nyara óta játszik a bécsieknél, egy hónappal ezelőtt pedig meghosszabbították az idén nyáron lejáró szerződését.

Csaba fiatal kora ellenére már rengeteg tapasztalattal rendelkezik a profi labdarúgásban. Sajnos az elmúlt években többször is visszavetették és hátráltatták súlyos sérülések. Mi azonban továbbra is nagyon bízunk benne és a kvalitásaiban, és szeretnénk időt adni neki, hogy visszataláljon régi erősségéhez, és megfelelően tudjon fejlődni nálunk – mondta korábban Manuel Ortlechner sportigazgató.

Mester az előző idényben 21 bajnokin 3 gólt szerzett, és két gólpasszt jegyzett az osztrák másodosztályban.

Alighogy visszatért, máris újabb meccset hagyott ki Szoboszlai – ez állhat a háttérben