Mint ismert, a görög élvonalban szereplő Atromitosz a nyáron nem hosszabbította meg az 1-szeres magyar válogatott kapus, Megyeri Balázs szerződését. A 30 éves játékos így jelenleg szabadon igazolható, de természetesen nem állt le az tréningekkel, már 3 hete az MTK Budapest kapusedzőjével, Elbert Andrással készül, akinek a segítségével külön edzéseken tartja formában magát.

A csakfoci.hu információi szerint könnyen elképzelhető, hogy rövid időn belül eldől a korábban a Ferencvárosban, az Olympiakoszban, a Getaféban és a Greuther Fürthben is megfordult kapus sorsa,

miután nagyon közel áll a megegyezéshez a török első osztályú Göztepe SK-val.

Az Izmir városában található együttes a 2019/20-as idényben a 11. helyen zárta a bajnokságot, a keret legértékesebb tagja pedig a Transfermarkt szerint az 1.9 millió eurós becsült piaci értékkel rendelkező török-belga kettős állampolgárságú védő, Alpaslan Öztürk, de a csapatot erősíti a Premier League- és La Liga-múlttal is rendelkező nigériai támadó, Brown Ideye. Odaigazolása esetén Megyeri számítana a legrutinosabb és legértékesebb kapusnak a keretben a 24 éves Göktug Bakirbasszal, a 19 éves Eren Bilennel és a 18 éves Arda Özcimennel szemben.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: