Szombaton a Freiburg a Fürth otthonába látogat a német Bundesliga 27. fordulójában. A vendégeket az elmúlt időszakban nagy létszámban sújtotta a koronavírus-járvány, így a keret összetétele továbbra sem biztos, ebből pedig a magyar válogatott támadója, Sallai Roland profitálhat – írja a kicker.de.

– Nekünk, edzőknek néha nehéz, mert a fiúkat is sajnáljuk, ha jól edzenek – mondta Christian Streich vezetőedző azokról a játékosokról, akik a nagy verseny miatt nem fértek be a kezdő tizenegybe vagy maradtak egész mérkőzésen a kispadon az elmúlt időszakban.

Ezúttal ismét csalódást kellett okoznom Rolandnak – tette hozzá a tréner Sallaira utalva, akit szombaton a Wolfsburg elleni 3-2-s győzelem alkalmával csak a hajrában küldött pályára.

A portál szerint a Freiburg a hagyományos 4-4-2-ben lép pályára szombaton, így Grifo, Höler és Demirovic mellett Sallai kezdene a támadószekcióban, a pálya jobb szélén. Streich korábban kizárta a harmincszoros magyar válogatott szélső posztriválisának, Kevin Schade-nak a szerepeltetését, hiszen a játékosnál hasizom-problémák jöttek elő.

A találkozó szombaton 15.30-kor kezdődik, a Fürth továbbra is sereghajtó, míg a Freiburg az ötödik pozícióból várja az összecsapást.

Akciós Hertha: Dárdait 40 ezer szurkoló ünnepelte, most olcsó jegyekkel próbálkozik a klub