Második találkozóját is megnyerte az új vezetőedzővel, Nigel Pearsonnal a Nagy Ádámot is foglalkoztató Bristol City, amely a Middlesbrough elleni hétközi győzelem után ezúttal még nagyobb skalpot gyűjtött be, és a hazai pályán nagyszerű mutatókkal rendelkező – a forduló előtt 10 győzelemmel, 5 döntetlennel és 1 vereséggel álltak – Swansea otthonából is elhozta a három pontot.

Az angol másodosztályú bajnokság 33. fordulójának találkozóján is a kezdőcsapatban kapott lehetőséget Nagy Ádám, aki ismét jól játszott, rengeteget dolgozott a középpályán és több labdaszerzése is volt, végül a 95. percben cserélte le edzője. Az első játékrészben nem esett gól, a fordulás után pedig gyorsan hátrányba került a Bristol egy tizenegyest követően, ám innen is képes volt felállni a vendég együttes, így Nahki Wells, Kasey Palmer és Antoine Semenyo góljaival fordított és 3-1-re nyert Nagy Ádám csapata.

A Bristol ezzel feljött a 11. helyre és újra lőtávon belülre, hat pontra közeledett az osztályozót érő hatodik hely.

Ezzel a góllal egyenlített a Bristol

Ezzel pedig megszerezte a vezetést Nagy Ádám csapata

A Bristol 3. gólja

A szlovák bajnokság alapszakaszának 21. fordulójában megszerezte első idei győzelmét a DAC, amely 2-1-re legyőzte hazai pályán a Nagymihályt. A dunaszerdahelyieknél végigjátszotta a találkozót Schäfer András és Kalmár Zsolt, utóbbi egy gólpasszt is adott.

Az már korábban eldőlt, hogy a DAC másodikként zárja az alapszakaszt, melynek utolsó mérkőzését a jövő héten a címvédő és jelenleg listavezető pozsonyi Slovan ellen játssza Bernd Storck együttese.

A mérkőzés összefoglalója, Kalmár gólpassza 1:54-től