Hetekkel ezelőtt már megírtuk, hogy angol sajtóinformáció szerint az angol másodosztályba feljutott Peterborough átadólistára tette a magyar kapust, Gyollai Dánielt, aki az előző idényben csupán az EFL Trophy-sorozatban lépett pályára tétmeccseken.

A stopandgoal.com pedig úgy tudja, hogy

a 24 éves magyar játékos a Serie A-ban szereplő Atalantánál folytathatja pályafutását.

Gyollai ügye azonban jelenleg nem egyszerű, a portál azt írja, hogy a kapus és az angol klub között eléggé feszült a viszony és nagy valószínűség szerint szerződésbontásra kerül sor, a Peterborough sportigazgatója, Barry Fry dühösen így nyilatkozott: “Boldogan felbontjuk a szerződését közös megegyezéssel, és utána szabadon aláírhat bárkihez, akihez csak akar. Ha akar, akkor csatlakozhat a Real Madridhoz is.”

A stopandgoal.com azonban hozzáteszi, a megoldás még messze van, hiszen a klub és a játékos között vita folyik az anyagiakról. Az Atalanta azonban kivár, és mivel Gyollai ügynökével jó kapcsolatot ápol az olasz klub, így optimistán tekintenek a jövőbe a felek.

A 24 éves labdarúgó 2020 nyarán igazolt a Wigantől a Peterborough-ba, korábban megfordult a Stoke utánpótlásában, hazánkban pedig a Honvéd és a Békéscsaba korosztályos együtteseinél játszott.

NB I: A Vidi is segítheti a BL-ben a Fradit