A palermói korszaka után tavaly szeptemberben szabadon igazolható játékosként érkezett az angol másodosztályú Hull Cityhez Balogh Norbert, aki a 2019/20-as idényben csupán három alkalommal lépett pályára az első csapatban.

A 24 éves támadónak szerencséje sem volt, a felnőtt csapatban való október végi debütálása során csereként beállva, bő negyedóra után megsérült és a mérkőzés után csak mankóval tudott közlekedni. A kétszeres válogatott játékos visszatérése sokkal hosszabbra nyúlt, mint azt előzetesen gondolni lehetett, ugyanis vezetőedzője szerint mentális problémákkal is küszködött a támadó, így csak január elején lépett újra pályára az U23-as együttesben.

A téli átigazolási szezonban is cikkezett már arról az angol sajtó, hogy nagy valószínűség szerint kölcsönadják a magyar csatárt, aki végül maradt a klubjánál, a jövője azonban ismét témát szolgáltat, a szerződése ugyanis június végén lejár. A footballleagueworld.co.uk éppen ezért azt írja, hogy

Balogh nagy valószínűség szerint távozik az angol másodosztályú csapattól.

A lap úgy fogalmaz, hogy a magyar játékost a posztján egyértelműen megelőzi a sorban Josh Magennis és Tom Eaves is, és “biztosan a kijárat felé tart”.