Sallai Roland meghosszabbította szerződését a német labdarúgó Bundesligában szereplő SC Freiburgnál. A 20-szoros magyar válogatott szélsővel kötött megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra, amint az a klub honlapján olvasható keddi közleményből kiderült.

Az egyesület emlékeztetett rá, hogy a 23 esztendős futballista 2018-ban a ciprusi APOEL Nicosiától igazolt a Freiburghoz, amelynek színeiben azóta 53 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken kilenc gólt szerzett és öt találatot készített elő.

“Nagy örülünk, hogy meg tudtunk állapodni Rolanddal, miután az elmúlt hónapokban jelentős lépést tett a fejlődésében, amely nagyon pozitív irányba halad” – idézte Jochen Saiert, a Freiburg elnökét a közlemény.

“Nagyon jól érzem magam Freiburgban, és örülök, hogy tovább dolgozhatok a csapattal, mert meggyőződésem, hogy ebben a környezetben képes leszek tovább fejlődni” – jelentette ki Sallai.

A Freiburg 24 forduló után nyolcadik a Bundesliga mostani idényében, szombaton pedig az utolsó előtti helyen álló – Szalai Ádámot is foglalkoztató – Mainz vendége lesz. (MTI)