Szerdán kora este a listavezető Apollon Limasszol a Paphos otthonába látogatott a ciprusi élvonal 16. fordulójában. A mérkőzést kezdőként végigjátszotta a vendégek magyar válogatott hátvédje, Szalai Attila.

A 22 éves védő a 36. percben a saját tizenhatosa előtt szerelte ellenfelét, majd megindult a szélen, a visszakapott labdát balról középre adta, hosszún érkező Pittas a bizonytalankodó kapus mellett a kapuba belsőzött. A hazaiak az utolsó percekben egyenlítettek, így megszakadt a limasszoliak három meccs óta tartó győzelmi sorozata.

Szalai – aki nagyszerű őszt zárt a magyar válogatottban, hiszen alapemberévé vált az Eb-re kijutott és az NL-csoportját is megnyerő nemzeti csapatnak – a szezonban összesen

15 tétmeccsen lépett pályára a klubjában, ezeken két gólt szerzett és három gólpasszt jegyzett.

Korábban honlapunk elsőként számolt be arról, hogy Németországból is komolyan érdeklődnek Szalai iránt, sőt, konkrét ajánlatot is kapott már érte a magyar játékost 3,5 millió euróra tartó klubja. Az egyik érdeklődő között megemlítettük az RB Leipzig együttesét, értesüléseinket megerősítette a Transfermarketweb.com nemzetközi átigazolási portál.

Légiósok: “Csak idő kérdése, mikor távozik” – Rossi alapembere csapatváltás előtt