A kerkida.net információi szerint a 30 éves, 7-szeres magyar válogatott hátvéd, Paulo Vínicus a cirpusi élvonalbeli APOEL Nicosia csapatában folytatja pályafutását. A lap úgy tudja, a rutinos védő a brazil Savvas Poursaitidis vezetőedző kérésére érkezik a csapathoz, és a játékos már minden részletben megegyezett a 28-szoros ciprusi bajnokkal, így fél év után visszatér Európába.

Mint ismert, Vinícius tavaly nyáron döntött úgy, hogy kilenc év után elhagyja a Vidit és Magyarországot is, ekkor tért vissza Dél-Amerikába, ahol az uruguayi Club Nacional játékosa volt. Klubjában többek között nyolc bajnokin és három Libertarodes Kupa-találkozón is pályára lépett az ősszel, fontos játékosa lett csapatának, azonban nemrégiben közös megegyezéssel szerződést bontott az uruguayi csapattal.

Korábban felmerült annak a lehetősége is, hogy a kolumbiai Atlético Nacionalhoz igazolhat, amely gárda legsikeresebb helyi klubnak számít, 16-szor nyerte meg hazája bajnokságát, van két Libertadores Kupa-elsősége is, azonban úgy tűnik, ismét Európában folytatja pályafutását.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

Hárman hosszabbítottak Újpesten, orvosira érkezik a Honvéd kiszemeltje – hazai átigazolási hírek