Az elmúlt másfél évben finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Real Madrid belga világklasszisa, Eden Hazard, aki a sorozatos sérülései miatt 2019 nyara óta csupán 32 tétmeccsen lépett pályára, ezeken pedig mindösszesen 3 gól és 7 gólpassz a termése, ami igencsak “vékony” annak tekintetében, hogy az utolsó Chelsea-ben töltött idényét 21 találattal és 17 asszittal zárta.

Így aztán nem meglepő, hogy a jelenlegi átigazolási szezonban is arról cikkez a nemzetközi sajtó, hogy a 30 éves támadóval szemben elfogyott a türelem a spanyol csapatnál,

a török Ajansspor című sportlap pedig úgy tudja, felmerült annak a lehetősége, hogy Hazard a mostani idény végéig kölcsönben a Fenerbahce játékosa lesz.

Mint ismert, a török együttes nemrégiben megszerezte a magyar válogatott védőt, Szalai Attilát, valamint az Arsenalnál hosszabb ideje körön kívülre kerülő Mesut Özilt is. Eden Hazard kölcsönvétele azonban ennél sokkal nehezebb lehet, mindenesetre az Ajansspor felidézte a Fener korábbi elnökének, Hasan Cetinkayának a 2019-es interjúját is, amit a jövő szempontjából érdemes lehet feljegyezni.

– Hazard régi barátom, már 15-16 éves korom óta ismerjük egymást. Abban az időben ő még a Lille-ben játszott, de hihetetlenül szimpatizált a Fenerbahcéval, és azt mondta nekem: “Hasan, egy napon a Fenerbahcéban fogok játszani, de azt nem tudom, hogy ez mikor lesz” – idézi az Ajansspor cikkét a 90min.com.