Mint arról korábban beszámoltunk, Kleinheisler László bombagóllal járult hozzá az Eszék 2-0-s hazai győzelméhez az NK Lokomotiva Zagreb ellen a horvát bajnokság 26. fordulójának pénteki játéknapján. A lefújás után az eszékiek középpályása, Josip Vukovic értékelte a látottakat, és kitért a magyar válogatott középpályás találatára is.

Talán az eredmény mást mutat, de egyáltalán nem volt könnyű mérkőzés. Voltak jó pillanataink, de végül megszereztük a három pontot,, ismételten megérdemelten, és gratulálok a csapattársaimnak – kezdte az nk-osijek.hr-nek Josip Vukovic, majd a folytatásban a bombagólt szerző Kleinheislert méltatta. – Mondtam is Lászlónak, hogy nyilván a Puskás-díjat akarja elhódítani az év végén. Ez az ember egyszerűen nem tud “normális” gólt lőni, és adja Isten, hogy megtartsa ezt a jó szokását. Amikor Ramón Miérez fejes gólt szerez, az 85 százalékban be is talál, hálistennek! Mérkőzésről mérkőzésre készülünk. A srácok remekül edzenek, az eredmények is jönnek, ezt kell tovább folytatnunk. Most pár nap pihenő következik legtöbbünk számára, hogy ezután még erősebben térhessünk vissza.

Kleinheisler 2019 januárjában igazolt Eszékre, és azóta ez volt a hetedik – a mostani idényben a harmadik – gólja a horvát élvonalban.

Az NK Osijek a tabella első helyén áll, előnye egy pont a Dinamo Zagrebbel szemben, ám a fővárosiak két mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Íme, Kleinheisler bombagólja: