A magyar válogatott hátvéd, Szalai Attila téli átigazolásáról számtalan szóbeszéd keringett a nemzetközi sajtóban az elmúlt időszakban, olaszországi sajtóhírek már konkrét megegyezésről is beszámoltak a Chelsea-vel kapcsolatban. A Fenerbahce közleményt is kiadott a helyzetről kedd este, ezúttal pedig a hátvéd is megszólalt, Instagram-oldalán üzent csapata szimpatizánsainak.

– Kedves Fenerbahce-család! Az elmúlt napokban és hetekben sok pletyka és találgatás övezte a jelenlegi helyzetemet és a jövőmet. Számomra a Fenerbahce sikere a legfontosabb. Minden nap keményen dolgozok, és a legjobbamat nyújtom, hogy a csapat elérje a kitűzött céljait. Az ügynökeim sokszor tájékoztatnak, mely topcsapatok érdeklődnek irántam, de ahogy korábban is elmondtam, azért vagyok itt, hogy a közös álmainkért harcoljak – nyugtatta meg a Fener-rajongókat a magyar hátvéd.

A Transfermarkt által 11 millió euróra becsült Szalai a most futó idényben 14 török bajnokin lépett pályára és két gólpasszt is jegyzett, a Fener legközelebb az Európa Ligában lép pályára csütörtökön az Eintracht Frankfurt ellen.

Az európai topbajnokságokban sem találni olyan játékost, aki jobb lenne Szalaitól ebben a mutatóban