Remekül kezdte a mérkőzést a dunaszerdahelyi gárda, amely azonnal előnybe került. Már az 5. percben vezetést szerzett a DAC, Mesík vesztett labdát a tizenhatos előtt, Vida Kristopher törhetett jobbról kapura, lövését Rusov lábbal védte, a kipattanót viszont Fábry a hálóba küldte (0-1). A 7. percben Lovat vette le a labdát a tizenhatos bal oldalán, Fábry mellett elmenve lövésével az oldalhálót találta el. A 25. percben Lovat szöglete után Tavares veszélyeztetett, de Jedlicka remekül védett. A 43. percben egy szöglet utáni kipattanó labdát Oravec küldött kapura, Rusov hárítani tudott – írja a sportolunk.sk.

A második félidőben feltámadt a nagyszombat, több veszélyes helyzetet dolgozott ki az egyenlítés érdekében. Az 54. percben Gambos lövésénél kellett Jedlickának védeni. A 67. percben Dangubić kapott remek labdát a hátvédek mögé, lövésével az oldalhálót találta el. A 68. percben Lovat a baloldalon kapott remek indítást ballal a kifutó Jedlicka mellett a hálóba talált és egyenlített (1-1). A 74. percben ismét labdát szerzett a DAC a Spartak térfelén, Divkovic sarokkal passzolt Ramirezhez, aki remekül találta meg Vida Kristophert a tizenhatosban, a magyar támadó pedig nem hibázott (1-2).

A 83. percben Divković vesztett labdát a tizenhatos sarkán, a jobboldali beadás után Dangubić közeli próbálkozását kellett a DAC kapusának védenie. A 87. percben Diogo ballábas lövése kevéssel szállt a kapufa mellé. A 90. percben Diogo jobboldali beadása után Yilmaz közelről nagy helyzetben a kapu mellé lőtt. A hosszabbítás negyedik percében még Vida Kristopher volt veszélyes a nagyszombati kapura, de lövése mellé szállt.

Vida Kristopher gólja

Nagyszombat – DAC 1-2 (Lovat 68., ill. Fábry 5., Vida K. 74.

Nagyszombat: Rusov – Turňa, (Ku. Yilmaz 78.), Mesík, Menich, Lovat – Gambos (Dangubic 66.) – Tesija, Diogo, Halilovic (Grendel 78.), Tavares – Sobczyk

DAC: Jedlicka – Blackman, Kruzliak, Beskorovajnyj, Davis – Vida M., Oravec – Fábry (Divkovic 68.), Ronan, Vida K. – Ramírez