Holman Dávid a Slovan Bratislava, míg Vida Máté és Vida Kristopher a DAC színeiben lépett pályára a pozsonyi és a dunaszerdahelyi csapat összecsapásán a szlovák bajnokságban.

A rangadót a hazai pályán játszó Slovan kezdte jobban, a 11. percben Holman lopta a távolságot, majd kereste csapattársát, de a védők tisztázni tudtak. A 21. percben viszont zavarba tudta hozni a középpályást honfitársa, Vida Máté: labdaszerzése után a DAC-csatár Divkovic lőhetett, ám a pozsonyi kapus hárított. A félidő végéhez közeledve megszerezte a vezetést a Slovan: Moha az ötös vonaláig zavartalanul vezethette a labdát, melyet végül Rabiu juttatott közelről a hálóba (1-0).

A második játékrész elején növelték előnyüket a hazaiak: az 53. percben Holman ugratta ki jó ütemben Šporart, aki Jedličkát elfektetve gurított a hálóba (2-0).

A mérkőzés végéhez közeledve a DAC magyarjai is többször kerültek játékba: Vida Kristopher előtt két gólszerzési lehetőség is adódott, míg Vida Máté Ernest Boatengnek alakított ki egy helyzetet, de szépítő találat ezekből nem született.

Győzelmével 10 pontra növelte előnyét a DAC-val szemben a listavezető Slovan, a dunaszerdahelyi csapat idén is a második helyen telelhet a hétvégén záruló őszi szezon végeztével.