Zoran Kunticsnak még van kedve Magyarországon edzősködni:

Mostanában öröm NB I-es edzőként dolgozni, épülnek a stadionok, egyre több a pénz a futballban. Nekem pechem volt, többen is mondták, vigyázzak, mert Salgótarjánban, az NB III-as csapatnál gyakran történnek furcsaságok, váratlanul elfogy a pénz… A harmadik helyen álltunk, amikor közölte a tulajdonos, hogy vége. Ezért nem fogok megharagudni a magyar focira – mondta a Szabadkán született egykori csatár a Magyar Időknek, és elárulta, hogy szerinte melyik csapat lesz a bajnok.

Tavalyelőtt megharagudtak rám a Fradinál, mert azt mondtam, rosszul igazoltak. Végül a Honvéd lett a bajnok, szóval nem tévedtem olyan nagyot. Most viszont a Fradi lesz a befutó.

Az STC Salgótarján korábbi edzője elmondta a véleményét a Vidi téli szerzeményéről, Huszti Szabolcsról is.
Úgy tudom, Huszti sérülés miatt fél évet kihagyott. Bátor húzás volt a szerződtetése a Vidi részéről, nem tudom, van-e még benne tűz. Olvastam mindenfélét, hogy milyen sokba került haza hozni… Na, de mi a jobb: ha van pénz a magyar fociban, vagy ha nincs? Én az előbbire szavazok.

Kuntics arra is kitért, hogy mi lehet a probléma a magyar labdarúgókkal a szerbekkel szemben.
Ha a szerb labdarúgókat egy az egyben átemelnénk az NB I-es csapatokba, sokkal több lenne a klubok bevétele. A szerbek csípnek, harapnak, el akarnak érni valamit, ezt sajnos alig látom a magyar fiatalokon. Ők elvannak. Az akadémiákon egyre több a „laptopos” edző, akik elméletben tök jól tudnak mindent, de a gyakorlatban ez nem így megy. Nem csak a játékosok, az utánpótlásedzők is felelősek a jelenlegi helyzetért.