Mint arról beszámoltunk, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Pest megyei I. osztályban nyolcadik helyen álló Nagykáta SE U19-es korosztályos csapatának játékosa, Bódis Lajos. Mostanra halálának körülményei kapcsán is lehet már tudni részleteket.

A police.hu közleménye szerint a Pest megyei nyomozók őrizetbe vettek egy 25 éves férfit, aki 2018. február 10-én este két társaság között kialakult dulakodás során késsel megsebesített egy tápiószentmártoni fiatalt. A nyomozás adatai szerint a 25 éves férfi társaival együtt Tápiószentmárton egyik utcájában előbb szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egy másik társaság tagjaival. Az összetűzés során a 25 éves férfi egy késsel megszúrt egy másik férfit, aki elsődleges adatok szerint életveszélyes sérülést szenvedett, később a kórházban pedig életét vesztette.

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, majd az üggyel összefüggésben négy tápiószentmártoni férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A 25 éves férfit őrizetbe vették, ellene a továbbiakban emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. Egy 18 éves, egy 22 éves és egy 48 éves férfit pedig garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.

A 24.hu információi szerint a bűneset következményeként elhunyt fiatal férfi Bódis Lajos, de a rendőrség az áldozat nevét a jogszabályok értelmében nem árulhatta el.

Nyugodjék békében.