Tavaly még a megyei másodosztályban szerepelt a Szihalmi SC, ahol 26 mérkőzésen léptek pályára, melyből 26-ot el is buktak. A csapat akkor 10-334-es gólaránnyal végzett a szezon végén, de könnyen elképzelhető, hogy idén még csúfosabb eredményre kell készülniük a szurkolóknak.

Az előző fordulóban 30 gólt kapva szenvedtek vereséget a Recsk gárdájától, így hét kör után 6-110-es gólkülönbséggel állnak a bajnokságban.

A csapat fiatal hálóőre védett a megye I-es Füzesabonyban is, így számára nem csak az eredmények, hanem a csapat mentalitása sem elfogadható. Tóth Róbert a Borsnak elmondta, hogy a kínos vereségek ellenére muszáj kiállniuk, máskülönben megszüntetik a csapatot.

Eddig minden meccs csalódás, nem tudtam lehúzni azt a bizonyos rolót, de ennél a csapatnál nem is fog sikerülni. Nyilván bánt a dolog, de nem adom fel, azt akarom, hogy folytassuk. Azért is, mert ha csak egyszer nem állunk ki, megszüntetik a csapatot. Én szoktam nekik könyörögni, hogy jöjjenek le edzésre, de hiába. Több társam már az első forduló után abba akarta hagyni, de sokan most is így vannak vele.

Érdekes, hogy a csapat klubelnöke, Domán Zoltán teljesen más véleményen van, mint a kapus. Domán az M4 Sportnak beszélt arról, hogy szerinte csak egy-két megnyert találkozó kell az együttesnek és a dolgok jóra fognak fordulni.

A gyengébb szereplés sem törte meg a fiúkat, most talán még lelkesebbek, elszántabbak, mint eddig. Ezek a fiúk szeretik a labdarúgást, csak egy-két nyert meccs, egy kis lelkierő kellene nekik és megváltoznának a dolgok.