A Bors c. lap cikke szerint távozik a köztelevízió kötelékéből Gundel-Takács Gábor, aki 2007 óta dolgozott (újra) a “királyi” tévénél, kulturális és sportműsorokban, olimpiákról és a legnagyobb labdarúgó-eseményekről, illetve az NB I-es mérkőzésekről is közvetítve többek között.

 

A lap a népszerű televíziós személyiség távozásának pontos okairól hosszabban nem írt (állítólag szakmai indokú döntés született), de felvetette, hogy valamelyik hazai sportcsatornánál folytathatja pályafutását a riporter-műsorvezető. Meg is kérdezték a lehetségesen érintett csatornákat.

Sport TV:Jelenleg komplett csapattal dolgozunk, ugyanakkor Gábor a Sport TV egyik alapító tagja, csaknem egy évtizeden át volt a kollégánk, amennyiben az élet úgy hozza, biztosan leülünk és beszélgetünk – válaszolta a Borsnak Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője.

Eurosport:Amíg nem jelentik be hivatalosan a távozását, nem tudunk foglalkozni ezzel a kérdéssel – felelte kérdésünkre Szabó Gábor, a magyar szerkesztőség vezetője.

Spíler TV:A TV2 Csoport sportcsatornáján a közeljövőben számos ismert arc feltűnik majd, de az ő kilétükről még korai lenne beszélni – reagált a csatorna sajtóosztálya.

DigiSport:Most hallunk erről először, ebből kifolyólag pedig még nem is tervezhettünk vele – tudtuk meg Faragó András főszerkesztőtől.

TOVÁBB: A teljes cikk itt olvasható – kattints!

 

Az Izland elleni Eb-gólunknál vele sírtunk és nevettünk:

Tedd okostelefonod főképernyőjére a csakfoci-t – kattints ide!