A Dunaszerdahely számára a mai, rózsahegyi bajnokival befejeződik a 2019/20-as bajnoki idény. A játékosok egyből egyhetes pihenőre vonulnak, majd az új idény előtti első edzésen július 19-én, vasárnap találkoznak újra. A 2020/21-es szezont augusztus második hétvégéjén kezdik, vagyis a felkészülés három hétig fog tartani – derül ki a csallóközi klub honlapjának beszámolójából.

A sárga-kékek felkészülését egy hetes ausztriai edzőtábor színesíti, ahol két igazi nagyágyúval méri össze erejét Bernd Storck együttese:

Július 25-én az 1993-as BL-győztes Olympique Marseille ellen lépnek pályára. A portugál André Villas-Boas vezetésével a koronavírus miatt félbeszakadt idényt a 2. helyen zárta a tízszeres francia bajnok, amely így újabb BL-részvételre készülhet, ott pedig egyenesen a főtáblán kezdi majd a küzdelmeket.

A főpróbán is egy komoly játékerőt képviselő ellenfél következik. A tiroli edzőtábor utolsó napján az OGC Nice gárdájával csap össze a DAC. A nizzaiak Patrick Vieira vezetésével az 5. helyen végeztek tavasszal, így három év után jutottak újra ki Európába.

A Fortuna Liga új idénye augusztus 8-án rajtol.