A 2015-ben az Év Applikációja verseny különdíját elnyerő Trackateam egy, a hordozhatóságot előtérbe helyező prémium szoftver, amely edzők, klubvezetők és szervezők adminisztrációs feladatait hivatott megkönnyíteni. A program lehetőséget biztosít az utánpótlásunkban dolgozó szakembereknek villámgyors, akár mobilról is kitölthető jelenléti ív vezetésére, az edzések, illetve a felkészülés megtervezésére és dokumentálására, valamint felmérések végzésére, illetve azok összehasonlítására.

A Trackateam rendelkezik továbbá kifejezetten az utánpótlás igényeire szabott videóelemzés-funkcióval is, melynek segítségével könnyedén létrehozhatók látványos prezentációk, taktikai illusztrációk.

Az alkalmazás a klubvezetés számára is hasznos, ugyanis az egyes sportolói adatok, értékelések, felmérési- és egészségügyi adatok rendszerezésével az eddigi papír alapú technikáknál jóval hatékonyabban nyomon követhető fiataljaink fejlődése. A Trackateam segítségével a szervezői feladatok ellátása sem jelent többé problémát: a szervezői naptár különböző események megvalósulását, az üzenőfal pedig a gyors kapcsolattartást segíti.

A Trackateamnek köszönhetően a klubunk jövőjéért dolgozó szakemberek munkaidejének jóval kisebb hányadát emészti fel az adminisztráció, mint a szoftver bevezetése előtt, így lehetőségük nyílik komolyabb energiák mozgósítására az érdemi szakmai munka érdekében.