Az elmúlt hónapok nehézségei után ma már sokkal jobban érzi magát Mészöly Kálmán – írja a blikk.hu.

– Úgy látom rajta, segít a kezelés, ennek hála sokkal jobb a közérzete és a kedve is. Szerencsére azt mondhatom, minden rendben apuval, kifogástalanul érzi magát, továbbra is jó az étvágya, ami nagyon fontos. Hogy rendben van az egészsége, az hatalmas megkönnyebbülést jelent számára és számunkra is – mesélte a Szőke Szikla becenévre hallgató ikon fia, Mészöly Géza. – Rendszeresen meglátogatom őt, amikor csak van időm, megyek hozzá. Örül a családtagoknak, de legfőképp persze, az unokái adnak nagy erőt neki.

Korábban egyébként szó volt arról, hogy szívműtét vár a játékosként 61-szeres válogatott és Európa-bajnoki bronzérmes Mészöly Kálmánra. Az év elején infarktuson esett át, később pedig súlyos gyomorpanaszok gyötörték – összesen három hónapig feküdt kórházban, áprilisban engedték őt haza. Szerencsére a szervezete azóta nagyon sokat erősödött, jók a leletei, így az operáció jelenleg nincs napirenden.

– Leginkább tévézik, mondanom sem kell, még mindig a labdarúgás a mindene, így a legtöbbször focimeccseket néz. A magyar válogatottat kiemelt figyelemmel követi, de sajnos, nem lehet boldog az elmúlt időszak eredményei miatt… – tette hozzá Mészöly Géza. – Fontos, hogy sokat mozogjon, ezért erőltetjük nála, hogy sétáljon, amennyit csak lehet. Vettem neki egy szobabiciklit is, de arra egyáltalán nem hajlandó felülni.

A teljes cikk itt olvasható!