Július 2-án, kedden indul a jegyelővétel az Európa-liga előselejtezőinek 1. körének első mérkőzésére, amelyen a DAC a lengyel MKS Cracovia együttesét látja vendégül. Az összecsapás 2019. július 11-én (csütörtök), 20:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a MOL Arénában – írja az fcdack.sk

Az UEFA kockázatosnak minősítette az összecsapást, ezért a DAC fenntartja a jogot, hogy a sállal, mezzel vagy más, a lengyel klub színeit feltüntető eszközökkel felszerelt vendégszurkolókat, és minden lengyel állampolgárt ne engedje be a hazai nézőknek fenntartott szektorba, illetve, hogy kikísérje őket onnan.

Tavaly az UEFA a Dinamo Tbiliszi elleni visszavágón tanúsított szurkolói magatartás miatt megbüntette a klubot, méghozzá egyebek mellett a D2-es és részben a D3-as szektor (összesen 1000 hely) bezáratásával. Ebből az okból kifolyólag az ezekre a helyekre szóló belépők nem kerülnek eladásra.

A mérkőzésre tilos a FARE listán feltüntetett tiltott szimbólumokat tartalmazó zászlókat vagy egyéb szurkolói tárgyakat bevinni. Ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.