A Békés megyei II. osztály Déli csoportjának második helyén állomásozó Gádoroshoz látogatott a kiesés elől menekülő Battonya szombat délután. A hazaiak 2-1-es állásnál tíz emberre fogyatkoztak a 42. percben, ugyanis Krivik begyűjtötte második sárga lapját.

Az emberhátrányban játszó Gádoros a második játékrészben ismét betalált, kétgólos előny tudatában élhették át a nem mindennapi jelenetet: egy rúgás után úgy elfajult a dulakodás a 68. percben, hogy Telek András játékvezető 2 hazai, és 3 vendég kiállítással tudta csak megfékezni az indulatokat. A 77. percben egy büntetőt is megítélt a Gádoros számára a bíró, végül 4-3-ra nyert a hazai együttes.

– A hatvannyolcadik percig tudom értékelni a mérkőzést, akkor három–egyre vezettünk. Ötletesen és csapatként futballoztunk, még tíz emberrel is sikerült a vendégek fölé nőnünk, amiért elismerésem a srácoknak! – mondta a gádorosi vezetőedző, Kormányos Antal a beol.hu-nak.

– Bohózatba illő játékvezetés! A küzdésért óriási elismerés a csapatnak. A mérkőzés végén, ha van egy kis szerencsénk, pontot rabolhattunk volna, bár a hazaiak hamarabb eldönthették volna a mérkőzést. – csatlakozott az előtte szólóhoz Lukács István, a vendégek mestere.