Mint szeptemberben számoltunk be arról, az ETO-Nyíregyháza NB II-es bajnoki hajrájában olyan súlyosan megsérült a hazaiak támadója, Szimcso Viktor, hogy az egész idényt kihagyja – a 21 éves játékost a vendégek középpályása, Gulyás Máté találta el durván a 94. percben, Szimcso pedig keresztszalag-szakadása miatt 8-12 hónapos kényszerpihenőre szorul.

Horror sérülést okozott a Szpari támadója Gulyás a 93.percben. Szimcso egy évre kidőlt.

Gulyás Máté szándéka nehéz félreértelmezni, páros lábbal méterekről szállt bele a győriek támadójába, akit végül mentőnek kellett elvinnie az ETO Stadionból. A WKW ETO FC Győr gólerős támadója olyan súlyos keresztszalag szakadást szenvedett, hogy 8-12 hónap kihagyás vár rá. Érthetetlen és durva szabálytalanság, nincsenek rá szavak.

Közzétette: ETO FC Győr hivatalos oldala – 2019. szeptember 18., szerda

“Most ugassatok!”: Így szólt ki a Győrben súlyos sérülést okozó játékos – a botrány részletei

Az eset miatt a Szpari néhány nappal később szerződést bontott Gulyással, az MLSZ pedig három hónapos eltiltással sújtotta a 31 éves védőt, aki így az ősz óta nem is léphetett pályára.

Tavasszal viszont új állomáshelyen bukkan majd fel a bekk, aki korábban Újpesten, a REAC-nál, Pécsen, Vácon és Szigetszentmiklóson is megfordult. Gulyás (a képen jobbról a második) a BLSZ I. osztályában szereplő, de korábban NB I-es BVSC-Zugló játékosa lett, ahová többek között a komoly élvonalbeli múlttal is rendelkező Hrepka Ádám társáságban szerződött.

– Jó érzésekkel érkeztem a csapathoz. Egyből feljutást várok, aztán egy stabil NB III-as szereplést és onnan is minél hamarabb osztályt lépni az NB II-be. Már rutinosabb játékosnak számítok. Megpróbálok úgy teljesíteni, amilyen szintet elvárnak tőlem. Az a feladatom, hogy minél több mérkőzésen, minél jobban játszak és segítsem az együttest – mondta új egyesülete honlapján a rutinos futballista.