Mint arról beszámoltunk,  szeptember 6-án, pénteken immáron másodszor kerül megrendezésre a “Futball Éjszakája”, amelynek során az ország 40 helyszínén mintegy 400 program várja a hazai stadionokba kilátogatókat.

Az egyedülálló kezdeményezéshez 9 NB I-es, 9 NB II-es és 13 NB III-as klub csatlakozott, de több, kisebb település megyei csapata, sőt, két általános iskola és a Football Factor is szervez programot a labdarúgás ünnepén. Az országos rendezvényen a helyi eseményeket a részt vevő klubok alakítják, így helyszínenként eltérő a kezdési időpont és a befejezés, illetve a programok is különbözőek.

A FUTBALL ÉJSZAKÁJA KÖZPONTI HELYSZÍNE ezúttal AZ ILLOVSZKY RUDOLF STADION lesz, AHOL IDÉN IS MEGMÉRKŐZIK EGYMÁSSAL A SZÍNÉSZ ÉS AZ ÚJSÁGÍRÓ VÁLOGATOTT A 99 ÉVES MÚLTRA VISSZATEKINTŐ SZÚR (SZÍNÉSZ–ÚJSÁGÍRÓ RANGADÓ) KERETÉBEN. A FÁY UTCÁBAN RÁADÁSUL VASAS–ÚJPEST EDZŐMÉRKŐZÉST IS RENDEZNEK UTÁNA.

Vezetett túra a Puskás Arénában

Ugyancsak kiemelt helyszín lesz idén az épülő és hamarosan el is készülő új nemzeti stadion, a Puskás Aréna, amely pénteken már látogatható lesz és várja az érdeklődő szurkolókat. A vezetett túrán a csoportok 15 és 19 óra között, félórás bontásban indulnak a Puskás Aréna látogatóközpontjából. Az ingyenes programra jelentkezni a puskastura@gmail.com ímélcímen lehet, a résztvevő(k) nevének és a legmegfelelőbb időpont megadásával. Egy levélben legfeljebb négy résztvevőt tudnak regisztrálni.

Itt az újabb nagy alkalom: a Múzeumok Éjszakája után most A Futball Éjszakáján biztosítunk lehetőséget vezetett túrán a…

Közzétette: Puskás Aréna – 2019. szeptember 2., hétfő

De nem csak maga a stadion, hanem a Puskás Aréna látogatóközpontja is várja a futball szerelmeseit a rendezvény napján. Itt bárki bepillantást nyerhet az aréna történetébe, az építési munkálatokba, és egyedülálló jövőbemutató eszközök segítségével felfedezhetik, milyen lesz a nemsokára elkészülő élményközpont. A látogatóközpontban 3D és virtuális valóságot használó technikákkal bárki kipróbálhatja és átélheti, hogy milyen akár 400 méteres magasságból megnézni a készülő új arénát, de akár egy koncertszínpadon képzeletbeli sztárrá változva is letekinthet a közönségre.

További részletes információk itt találhatóak!