A Puskás Arénára és a MOL Arénára ide kattintva lehet szavazni. A szavazásnál ki kell választani az öt kedvenc stadiont, köztük a Puskás Arénát, valamint a MOL Arénát és 5-től 1 csillagig lehet osztályozni. A végén a „Vote” gombbal kell szavazni.

A voksolás március 15-ig tart, a nyerteseket három nappal később, március 18-án hirdetik ki.

Ez az ankét 10. kiírása, és az elmúlt öt évhez hasonlóan ezúttal is két kategóriában hirdetnek győztest. Az egyik díjat a sportépítészek ítélik oda, míg a másikat a szurkolók. A versenyt a stadiumdb.com oldal hirdette meg, amely a világ egyik vezető, futballstadionokkal foglalkozó weblapja.

A magyar nemzeti stadiont, azaz a budapesti Puskás Arénát tavaly november 15-én avatták fel a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzéssel, és a szurkolók rögtön óriási hangulatot varázsoltak a régi Népstadion elemeiből is néhányat megőrző, csodálatos építménybe.

Az erős magyar gyökerekkel rendelkező dunaszerdahelyi DAC-nál is tavaly készült el véglegesen a MOL Aréna. Itt is telt ház és nagyszerű atmoszféra fogadta a csapatokat a DAC-Slovan nyitómeccsen

Tavaly az oroszországi Volgograd Arena nyerte a szurkolói szavazást, míg a zsűrit leginkább a diósgyőri DVTK Stadion kápráztatta el.